Bognár Zsolt festményei


Azonosító: 68

Jogosultság: Felhasználó

Regisztált: 2017-02-27 12:41:17

Utolsó bejelentkezés: 2017-12-29 15:59:12

Lakhely: Szőlősgyörök

Kapott értékelések átlaga:

Adott értékelések átlaga:

Üzenet küldése: Klikk


Már egészen fiatalon érdeklődést mutattam a képzőművészet irányába.
Szerencsére nagyon korán felfigyeltek erre a vonzódásomra, így hamar rajzszakkörökben, versenyekben, előkészítőkben találtam magam, melyeknek köszönhetően felvételt nyertem a
Zichy Mihály Iparművészeti és Ruhaipari Szakközépiskolába, ahol alkalmazott grafika szakon végeztem.
Az ott eltöltött 5 év alatt rengeteg ismeretre és tapasztalatra tettem szert, ez eredményezte felvételem a Kaposvári Egyetem Művészeti Karának Képi Ábrázolás/Festő szakára.
A három éves képzés során kiváló tanáraimnak köszönhetően más és más irányzatokba, stílusokba kóstolhattam bele, ezek közül az absztrakt expresszionizmus, pop art és a realizmus volt rám a legnagyobb hatással.
Munkásságomban ezen irányzatok jellegzetességeit igyekszem megjeleníteni, időnként kombinálva őket az adott koncepció összefüggésében.
A 2015-ös esztendő szakmai szempontból igen meghatározó volt számomra, hiszen ebben az évben alapította meg a Kapos Art Képző és Iparművészeti Egyesület Ifjúsági Szekcióját, melynek tagjai közé felvételt nyertem.
Az azóta eltelt évben több csoportos kiállítás biztosította számunkra a bemutatkozási lehetőséget valamint a szakmai fejlődést.


A művész festményei:Bejelentkezés