Fekete Flóra festményei


Azonosító: 47

Jogosultság: Felhasználó

Regisztált: 2016-12-13 18:11:37

Utolsó bejelentkezés: 2018-04-24 11:46:25

Lakhely: Tatabánya

Kapott értékelések átlaga:

Adott értékelések átlaga:

Üzenet küldése: Klikk


FEKETE FLÓRA
A festészet ifjú művelője, 1991. február 12.-én született Tatabányán.
Itt végezte el az általános iskolai tanulmányait, a Kodály Zoltán Ének- Zene Tagozatos Általános Iskolában és a középiskolai tanulmányait, a Péch Antal Műszaki Szakképző Iskola gimnáziumi osztályában .
Művészeti pályáját középiskolai tanárának, Bánfi Józsefnek köszönheti, aki megmutatta neki illetve megszerettette vele a festészet szépségét és immár 10 éve segíti szakmai fejlődését.
Szombathelyen, a Nyugat-Magyarországi Egyetem Művészeti Karán, Képi ábrázolás szakon, festő szakiránnyal - szerzett diplomát. ( 2009-2012)
Gyarmathi András, Bartek Péter Pál, Tóth Csaba, Péter Ágnes tanítványaként.
Az egyetemi tanulmányai utan Budapesten a Ring Alkalmazott Művészeti Szakképző Iskolában szerzett Alkalmazott grafikus és a Lakberendező szakmát. (2012-2014)
Tarsolyában a felszedett tudással további tanulmányokkal mélyül el a művészeti tudományokban . Táblaképeket készít, temperával, olajjal dolgozik, határozott színekkel fejezi ki a természet és az ember harmonikus kapcsolatát.
A tatavölgyi alkotók művészeti csoport alapító tagja, számos közös kiállításon szerepeltek és szerepelnek a munkái (2011- )
Az első önálló kiállítása 2011-ben volt az Opel Galériában ezt követően 2013 februárjában a Puskin MH-ban. Csoportos kiállítások Kertész Galéria, Cserszegtomaji Művésztelep MŰSZAK Tagja, Balaton Múzeum, Keszthely, Zalaegerszeg stb...


A művész festményei:Bejelentkezés